Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
29-06-2023 20:01
Czas przygotowywania
01-07-2023 20:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
9szt.
Ilość porcji
61%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:9szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:61%
Całkowity czas48
Czas w TO:14
Czas w TK:34
Składniki Mąka: 1509g (W ~380)
Woda: 920g
Drożdże:0.97g
Sól:: 46g
Parametry ciasta
Ilość porcji:9szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:61%
Całkowity czas48
Czas w TO:14
Czas w TK:34
Składniki Mąka: 1509g (W ~380)
Woda: 920g
Drożdże:0.97g
Sól:: 46g
Składniki
1509g
Mąka
920g
Woda
0.97g
Drożdże
46g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/95c598m3ey/