Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
13-02-2023 10:00
Czas przygotowywania
15-02-2023 10:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
7szt.
Ilość porcji
71%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:71%
Całkowity czas48
Czas w TO:16
Czas w TK:32
Składniki Mąka: 999g (W ~380)
Woda: 709g
Drożdże:0.52g
Sól:: 43g
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:71%
Całkowity czas48
Czas w TO:16
Czas w TK:32
Składniki Mąka: 999g (W ~380)
Woda: 709g
Drożdże:0.52g
Sól:: 43g
Składniki
999g
Mąka
709g
Woda
0.52g
Drożdże
43g
Sól
Notatki
caputo cuoco selgros z 1 kg mąki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/94g5akiobt/