Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
600g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
3h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:600g
Hydratacja:60%
Całkowity czas3
Czas w TO:3
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 363g (W ~170)
Woda: 218g
Drożdże:2.78g
Sól:: 11g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:600g
Hydratacja:60%
Całkowity czas3
Czas w TO:3
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 363g (W ~170)
Woda: 218g
Drożdże:2.78g
Sól:: 11g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
363g
Mąka
218g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
2.78g
Drożdże
11g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/8xcvn6sbch/