Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
26-07-2023 18:45
Czas przygotowywania
27-07-2023 18:45
Czas wypieku
Parametry ciasta
230g
Waga porcji
100szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:100szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:8
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 14189g (W ~330)
Woda: 7804g
Drożdże:6.86g
Sól:: 312g
Oliwa z oliwek: 234g
Parametry ciasta
Ilość porcji:100szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:8
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 14189g (W ~330)
Woda: 7804g
Drożdże:6.86g
Sól:: 312g
Oliwa z oliwek: 234g
Składniki
14189g
Mąka
7804g
Woda
234g
Oliwa z oliwek
6.86g
Drożdże
312g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/8wczgtejeb/