Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
28-01-2022 19:48
Czas przygotowywania
29-01-2022 19:48
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
67%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:67%
Całkowity czas24
Czas w TO:14
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 435g (W ~330)
Woda: 292g
Drożdże:0.36g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:67%
Całkowity czas24
Czas w TO:14
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 435g (W ~330)
Woda: 292g
Drożdże:0.36g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
435g
Mąka
292g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
0.36g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/8sfhnvwqg8/