Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
200g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
3h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:200g
Hydratacja:65%
Całkowity czas3
Czas w TO:3
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 237g (W ~170)
Woda: 154g
Drożdże:1.27g
Sól:: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:200g
Hydratacja:65%
Całkowity czas3
Czas w TO:3
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 237g (W ~170)
Woda: 154g
Drożdże:1.27g
Sól:: 9g
Składniki
237g
Mąka
154g
Woda
1.27g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
Szybka
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/8ro937vjgt/