Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
44h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:63%
Całkowity czas44
Czas w TO:20
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 950g (W ~380)
Woda: 598g
Drożdże:0.44g
Sól:: 30g
Oliwa z oliwek: 42g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:63%
Całkowity czas44
Czas w TO:20
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 950g (W ~380)
Woda: 598g
Drożdże:0.44g
Sól:: 30g
Oliwa z oliwek: 42g
Składniki
950g
Mąka
598g
Woda
42g
Oliwa z oliwek
0.44g
Drożdże
30g
Sól
Notatki
caputo 48/270
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/8rcb7r3lsd/