Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 187g (W ~330)
Woda: 103g
Drożdże:0.10g
Sól:: 5g
Oliwa z oliwek: 5g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 187g (W ~330)
Woda: 103g
Drożdże:0.10g
Sól:: 5g
Oliwa z oliwek: 5g
Składniki
187g
Mąka
103g
Woda
5g
Oliwa z oliwek
0.10g
Drożdże
5g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/8pxowc4h0c/