Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
80szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:80szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 12180g (W ~330)
Woda: 7308g
Drożdże:5.71g
Sól:: 365g
Oliwa z oliwek: 146g
Parametry ciasta
Ilość porcji:80szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 12180g (W ~330)
Woda: 7308g
Drożdże:5.71g
Sól:: 365g
Oliwa z oliwek: 146g
Składniki
12180g
Mąka
7308g
Woda
146g
Oliwa z oliwek
5.71g
Drożdże
365g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/8ou9spqt0y/