Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
28-08-2021 18:30
Czas przygotowywania
29-08-2021 18:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 298g (W ~330)
Woda: 187g
Drożdże:0.29g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 298g (W ~330)
Woda: 187g
Drożdże:0.29g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
298g
Mąka
187g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
0.29g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
Ja
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/8oiaskanxp/