Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
400g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
58%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:400g
Hydratacja:58%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 489g (W ~330)
Woda: 284g
Drożdże:0.25g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 13g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:400g
Hydratacja:58%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 489g (W ~330)
Woda: 284g
Drożdże:0.25g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 13g
Składniki
489g
Mąka
284g
Woda
13g
Oliwa z oliwek
0.25g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
Pizzailo
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/8k79kaskzb/