Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
14-01-2023 08:35
Czas przygotowywania
14-01-2023 15:35
Czas wypieku
Parametry ciasta
500g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
75%
Hydratacja
7h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:500g
Hydratacja:75%
Całkowity czas7
Czas w TO:5
Czas w TK:2
Składniki Mąka: 274g (W ~230)
Woda: 205g
Drożdże:0.86g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 10g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:500g
Hydratacja:75%
Całkowity czas7
Czas w TO:5
Czas w TK:2
Składniki Mąka: 274g (W ~230)
Woda: 205g
Drożdże:0.86g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 10g
Składniki
274g
Mąka
205g
Woda
10g
Oliwa z oliwek
0.86g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
Ut
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/8jzyqxnxdf/