Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
06-10-2021 15:00
Czas przygotowywania
07-10-2021 15:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:8
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 546g (W ~330)
Woda: 328g
Drożdże:0.79g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 10g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:8
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 546g (W ~330)
Woda: 328g
Drożdże:0.79g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 10g
Składniki
546g
Mąka
328g
Woda
10g
Oliwa z oliwek
0.79g
Drożdże
16g
Sól
Notatki
Poszło 11g oliwy
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/8hx2oxxwf6/