Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
16h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:70%
Całkowity czas16
Czas w TO:16
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 646g (W ~300)
Woda: 452g
Drożdże:0.50g
Sól:: 23g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:70%
Całkowity czas16
Czas w TO:16
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 646g (W ~300)
Woda: 452g
Drożdże:0.50g
Sól:: 23g
Składniki
646g
Mąka
452g
Woda
0.50g
Drożdże
23g
Sól
Notatki
Caputo pizzeria 70 hydro
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/8gdbcb8iok/