Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
670g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
7h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:670g
Hydratacja:70%
Całkowity czas7
Czas w TO:5
Czas w TK:2
Składniki Mąka: 379g (W ~230)
Woda: 265g
Drożdże:1.17g
Sól:: 13g
Oliwa z oliwek: 13g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:670g
Hydratacja:70%
Całkowity czas7
Czas w TO:5
Czas w TK:2
Składniki Mąka: 379g (W ~230)
Woda: 265g
Drożdże:1.17g
Sól:: 13g
Oliwa z oliwek: 13g
Składniki
379g
Mąka
265g
Woda
13g
Oliwa z oliwek
1.17g
Drożdże
13g
Sól
Notatki
Up
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/8ezunfbtyy/