Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
30-03-2022 20:15
Czas przygotowywania
02-04-2022 16:15
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
8szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
68h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:70%
Całkowity czas68
Czas w TO:26
Czas w TK:42
Składniki Mąka: 1245g (W ~410)
Woda: 871g
Drożdże:0.45g
Sól:: 44g
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:70%
Całkowity czas68
Czas w TO:26
Czas w TK:42
Składniki Mąka: 1245g (W ~410)
Woda: 871g
Drożdże:0.45g
Sól:: 44g
Składniki
1245g
Mąka
871g
Woda
0.45g
Drożdże
44g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/8evsfoh9nu/