Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
01-11-2021 08:00
Czas przygotowywania
01-11-2021 16:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
8h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:60%
Całkowity czas8
Czas w TO:8
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 640g (W ~240)
Woda: 384g
Drożdże:0.97g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 17g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:60%
Całkowity czas8
Czas w TO:8
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 640g (W ~240)
Woda: 384g
Drożdże:0.97g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 17g
Składniki
640g
Mąka
384g
Woda
17g
Oliwa z oliwek
0.97g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
Tylko TO
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/8etqwsetnv/