Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
30-03-2022 01:00
Czas przygotowywania
31-03-2022 14:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
261g
Waga porcji
10szt.
Ilość porcji
58%
Hydratacja
37h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:261g
Hydratacja:58%
Całkowity czas37
Czas w TO:5
Czas w TK:32
Składniki Mąka: 1602g (W ~360)
Woda: 929g
Drożdże:3.23g
Sól:: 39g
Oliwa z oliwek: 39g
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:261g
Hydratacja:58%
Całkowity czas37
Czas w TO:5
Czas w TK:32
Składniki Mąka: 1602g (W ~360)
Woda: 929g
Drożdże:3.23g
Sól:: 39g
Oliwa z oliwek: 39g
Składniki
1602g
Mąka
929g
Woda
39g
Oliwa z oliwek
3.23g
Drożdże
39g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/8d52ijhnx9/