Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
23-06-2023 15:00
Czas przygotowywania
24-06-2023 15:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
58%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:58%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 514g (W ~330)
Woda: 298g
Drożdże:0.26g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 13g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:58%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 514g (W ~330)
Woda: 298g
Drożdże:0.26g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 13g
Składniki
514g
Mąka
298g
Woda
13g
Oliwa z oliwek
0.26g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
Na 3 pizze
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/8d2hqcw8mx/