Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
21-08-2023 10:00
Czas przygotowywania
21-08-2023 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
9h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas9
Czas w TO:9
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 989g (W ~250)
Woda: 643g
Drożdże:1.07g
Sól:: 29g
Oliwa z oliwek: 19g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas9
Czas w TO:9
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 989g (W ~250)
Woda: 643g
Drożdże:1.07g
Sól:: 29g
Oliwa z oliwek: 19g
Składniki
989g
Mąka
643g
Woda
19g
Oliwa z oliwek
1.07g
Drożdże
29g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/8cpkuygtiy/