Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
66%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:66%
Całkowity czas48
Czas w TO:24
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 295g (W ~380)
Woda: 195g
Drożdże:0.11g
Sól:: 10g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:66%
Całkowity czas48
Czas w TO:24
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 295g (W ~380)
Woda: 195g
Drożdże:0.11g
Sól:: 10g
Składniki
295g
Mąka
195g
Woda
0.11g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/8b1hqwjcjd/