Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
11-02-2023 16:01
Czas przygotowywania
12-02-2023 15:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
23h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:62%
Całkowity czas23
Czas w TO:8
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 834g (W ~330)
Woda: 517g
Drożdże:1.26g
Sól:: 26g
Oliwa z oliwek: 23g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:62%
Całkowity czas23
Czas w TO:8
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 834g (W ~330)
Woda: 517g
Drożdże:1.26g
Sól:: 26g
Oliwa z oliwek: 23g
Składniki
834g
Mąka
517g
Woda
23g
Oliwa z oliwek
1.26g
Drożdże
26g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/86f6zsghh2/