Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
24-08-2022 21:00
Czas przygotowywania
26-08-2022 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
45h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:60%
Całkowity czas45
Czas w TO:40
Czas w TK:5
Składniki Mąka: 643g (W ~380)
Woda: 386g
Drożdże:0.12g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:60%
Całkowity czas45
Czas w TO:40
Czas w TK:5
Składniki Mąka: 643g (W ~380)
Woda: 386g
Drożdże:0.12g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
643g
Mąka
386g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
0.12g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
Odwiedziny Manków, drożdzę 3 tygodnie z lodówki, maka nuvola
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/80iewtjls8/