Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
01-11-2021 08:00
Czas przygotowywania
01-11-2021 16:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
8h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:60%
Całkowity czas8
Czas w TO:8
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 800g (W ~240)
Woda: 480g
Drożdże:1.22g
Sól:: 24g
Oliwa z oliwek: 22g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:60%
Całkowity czas8
Czas w TO:8
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 800g (W ~240)
Woda: 480g
Drożdże:1.22g
Sól:: 24g
Oliwa z oliwek: 22g
Składniki
800g
Mąka
480g
Woda
22g
Oliwa z oliwek
1.22g
Drożdże
24g
Sól
Notatki
Tylko TO, mąka Stoisław 00
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/7z1taetzdx/