Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
04-03-2022 23:30
Czas przygotowywania
05-03-2022 18:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
12szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
19h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas19
Czas w TO:2
Czas w TK:17
Składniki Mąka: 1840g (W ~310)
Woda: 1104g
Drożdże:7.63g
Sól:: 55g
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas19
Czas w TO:2
Czas w TK:17
Składniki Mąka: 1840g (W ~310)
Woda: 1104g
Drożdże:7.63g
Sól:: 55g
Składniki
1840g
Mąka
1104g
Woda
7.63g
Drożdże
55g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/7uiu3xjxe5/