Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
28-09-2021 02:15
Czas przygotowywania
28-09-2021 12:15
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
24szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
10h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:24szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:65%
Całkowity czas10
Czas w TO:2
Czas w TK:8
Składniki Mąka: 3666g (W ~260)
Woda: 2383g
Drożdże:22.40g
Sól:: 95g
Oliwa z oliwek: 95g
Parametry ciasta
Ilość porcji:24szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:65%
Całkowity czas10
Czas w TO:2
Czas w TK:8
Składniki Mąka: 3666g (W ~260)
Woda: 2383g
Drożdże:22.40g
Sól:: 95g
Oliwa z oliwek: 95g
Składniki
3666g
Mąka
2383g
Woda
95g
Oliwa z oliwek
22.40g
Drożdże
95g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/7ssa2v3xdy/