Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
56h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:62%
Całkowity czas56
Czas w TO:12
Czas w TK:44
Składniki Mąka: 309g (W ~400)
Woda: 192g
Drożdże:0.25g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 10g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:62%
Całkowity czas56
Czas w TO:12
Czas w TK:44
Składniki Mąka: 309g (W ~400)
Woda: 192g
Drożdże:0.25g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 10g
Składniki
309g
Mąka
192g
Woda
10g
Oliwa z oliwek
0.25g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/7rztgywiba/