Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
25-01-2023 20:15
Czas przygotowywania
26-01-2023 14:15
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
18h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas18
Czas w TO:6
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 511g (W ~310)
Woda: 306g
Drożdże:0.92g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 8g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas18
Czas w TO:6
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 511g (W ~310)
Woda: 306g
Drożdże:0.92g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 8g
Składniki
511g
Mąka
306g
Woda
8g
Oliwa z oliwek
0.92g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/7q2e3wnqdn/