Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
43h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas43
Czas w TO:11
Czas w TK:32
Składniki Mąka: 293g (W ~380)
Woda: 190g
Drożdże:0.27g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 8g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas43
Czas w TO:11
Czas w TK:32
Składniki Mąka: 293g (W ~380)
Woda: 190g
Drożdże:0.27g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 8g
Składniki
293g
Mąka
190g
Woda
8g
Oliwa z oliwek
0.27g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
Rodzaj Pizzy: Pizza Napoletana
Parametry ciasta:
Ilość porcji:2szt.
Waga porcji:250g
Hydracja:65%
Całkowity czas:43h
Czas w TO:11h
Czas w TK:32h
Potrzebne składniki:
Mąka: 293g (W ~380)
Woda: 190g
Drożdże: 0,27g
Sól: 10g
Oliwa: 8g
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/7ny576s0q1/