Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
28-01-2022 15:00
Czas przygotowywania
29-01-2022 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
350g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
27h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:350g
Hydratacja:60%
Całkowity czas27
Czas w TO:7
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 861g (W ~340)
Woda: 517g
Drożdże:1.06g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:350g
Hydratacja:60%
Całkowity czas27
Czas w TO:7
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 861g (W ~340)
Woda: 517g
Drożdże:1.06g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
861g
Mąka
517g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
1.06g
Drożdże
17g
Sól
Notatki
pizza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/7mkumil46r/