Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
30-11-2023 17:20
Czas przygotowywania
01-12-2023 17:20
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:22
Czas w TK:2
Składniki Mąka: 593g (W ~330)
Woda: 386g
Drożdże:0.25g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 2g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:22
Czas w TK:2
Składniki Mąka: 593g (W ~330)
Woda: 386g
Drożdże:0.25g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 2g
Składniki
593g
Mąka
386g
Woda
2g
Oliwa z oliwek
0.25g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
Sylwester
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/7lx4d2prdt/