Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:18
Czas w TK:6
Składniki Mąka: 447g (W ~330)
Woda: 277g
Drożdże:0.30g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:18
Czas w TK:6
Składniki Mąka: 447g (W ~330)
Woda: 277g
Drożdże:0.30g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
447g
Mąka
277g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
0.30g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
Pizza klasyczna
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/7j2ssjokpc/