Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
16-10-2021 14:30
Czas przygotowywania
17-10-2021 14:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:14
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 457g (W ~330)
Woda: 274g
Drożdże:0.38g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 5g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:14
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 457g (W ~330)
Woda: 274g
Drożdże:0.38g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 5g
Składniki
457g
Mąka
274g
Woda
5g
Oliwa z oliwek
0.38g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/7iomcybope/