Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
28h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas28
Czas w TO:11
Czas w TK:17
Składniki Mąka: 595g (W ~340)
Woda: 375g
Drożdże:0.44g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas28
Czas w TO:11
Czas w TK:17
Składniki Mąka: 595g (W ~340)
Woda: 375g
Drożdże:0.44g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
595g
Mąka
375g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
0.44g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/7hkfqha7r6/