Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
28-01-2023 14:00
Czas przygotowywania
29-01-2023 14:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
10szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:70%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1424g (W ~330)
Woda: 997g
Drożdże:0.66g
Sól:: 50g
Oliwa z oliwek: 30g
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:70%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1424g (W ~330)
Woda: 997g
Drożdże:0.66g
Sól:: 50g
Oliwa z oliwek: 30g
Składniki
1424g
Mąka
997g
Woda
30g
Oliwa z oliwek
0.66g
Drożdże
50g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/7eh9jlbdfv/