Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
57%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:57%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 678g (W ~330)
Woda: 386g
Drożdże:0.60g
Sól:: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:57%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 678g (W ~330)
Woda: 386g
Drożdże:0.60g
Sól:: 15g
Składniki
678g
Mąka
386g
Woda
0.60g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/7cpodxqrei/