Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:14
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 306g (W ~330)
Woda: 183g
Drożdże:0.24g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 2g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:14
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 306g (W ~330)
Woda: 183g
Drożdże:0.24g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 2g
Składniki
306g
Mąka
183g
Woda
2g
Oliwa z oliwek
0.24g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/75b58xjb8b/