Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
60szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
72h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:60szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas72
Czas w TO:4
Czas w TK:68
Składniki Mąka: 10337g (W ~420)
Woda: 6202g
Drożdże:18.25g
Sól:: 74g
Oliwa z oliwek: 186g
Parametry ciasta
Ilość porcji:60szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas72
Czas w TO:4
Czas w TK:68
Składniki Mąka: 10337g (W ~420)
Woda: 6202g
Drożdże:18.25g
Sól:: 74g
Oliwa z oliwek: 186g
Składniki
10337g
Mąka
6202g
Woda
186g
Oliwa z oliwek
18.25g
Drożdże
74g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/73zteiktii/