Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
25-11-2022 19:01
Czas przygotowywania
26-11-2022 19:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:5
Czas w TK:19
Składniki Mąka: 819g (W ~330)
Woda: 516g
Drożdże:1.62g
Sól:: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:5
Czas w TK:19
Składniki Mąka: 819g (W ~330)
Woda: 516g
Drożdże:1.62g
Sól:: 15g
Składniki
819g
Mąka
516g
Woda
1.62g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
Pizza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/72b4c7nrg8/