Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
21-10-2022 18:01
Czas przygotowywania
22-10-2022 18:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
64%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:64%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 480g (W ~330)
Woda: 307g
Drożdże:0.96g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 8g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:64%
Całkowity czas24
Czas w TO:6
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 480g (W ~330)
Woda: 307g
Drożdże:0.96g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 8g
Składniki
480g
Mąka
307g
Woda
8g
Oliwa z oliwek
0.96g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/6yvsm3jxzd/