Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
29-01-2023 15:00
Czas przygotowywania
30-01-2023 15:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 509g (W ~330)
Woda: 315g
Drożdże:0.25g
Sól:: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 509g (W ~330)
Woda: 315g
Drożdże:0.25g
Sól:: 16g
Składniki
509g
Mąka
315g
Woda
0.25g
Drożdże
16g
Sól
Notatki
Neapolitana Grzesiek
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/6yobdn64dj/