Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
08-10-2022 22:16
Czas przygotowywania
09-10-2022 18:16
Czas wypieku
Parametry ciasta
360g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:360g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:12
Czas w TK:8
Składniki Mąka: 442g (W ~320)
Woda: 265g
Drożdże:0.41g
Sól:: 13g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:360g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:12
Czas w TK:8
Składniki Mąka: 442g (W ~320)
Woda: 265g
Drożdże:0.41g
Sól:: 13g
Składniki
442g
Mąka
265g
Woda
0.41g
Drożdże
13g
Sól
Notatki
setek
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/6rx7eoesfy/