Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
235g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
57%
Hydratacja
26h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:235g
Hydratacja:57%
Całkowity czas26
Czas w TO:14
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 868g (W ~340)
Woda: 495g
Drożdże:0.99g
Sól:: 25g
Oliwa z oliwek: 22g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:235g
Hydratacja:57%
Całkowity czas26
Czas w TO:14
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 868g (W ~340)
Woda: 495g
Drożdże:0.99g
Sól:: 25g
Oliwa z oliwek: 22g
Składniki
868g
Mąka
495g
Woda
22g
Oliwa z oliwek
0.99g
Drożdże
25g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/6pth8ev6gg/