Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
07-05-2022 16:01
Czas przygotowywania
08-05-2022 16:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 481g (W ~330)
Woda: 313g
Drożdże:1.08g
Sól:: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 481g (W ~330)
Woda: 313g
Drożdże:1.08g
Sól:: 16g
Składniki
481g
Mąka
313g
Woda
1.08g
Drożdże
16g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/6pgimfk9al/