Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
13-01-2023 20:30
Czas przygotowywania
14-01-2023 20:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
735%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:735%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 694g (W ~330)
Woda: 510g
Drożdże:0.34g
Sól:: 26g
Oliwa z oliwek: 20g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:735%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 694g (W ~330)
Woda: 510g
Drożdże:0.34g
Sól:: 26g
Oliwa z oliwek: 20g
Składniki
694g
Mąka
510g
Woda
20g
Oliwa z oliwek
0.34g
Drożdże
26g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/6nzya7s1f2/