Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
24-09-2021 09:30
Czas przygotowywania
24-09-2021 17:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
64%
Hydratacja
8h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:64%
Całkowity czas8
Czas w TO:8
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 297g (W ~240)
Woda: 190g
Drożdże:0.50g
Sól:: 8g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:64%
Całkowity czas8
Czas w TO:8
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 297g (W ~240)
Woda: 190g
Drożdże:0.50g
Sól:: 8g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
297g
Mąka
190g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
0.50g
Drożdże
8g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/6lp8crhrbq/