Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
285g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:285g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 849g (W ~330)
Woda: 526g
Drożdże:0.42g
Sól:: 26g
Oliwa z oliwek: 24g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:285g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 849g (W ~330)
Woda: 526g
Drożdże:0.42g
Sól:: 26g
Oliwa z oliwek: 24g
Składniki
849g
Mąka
526g
Woda
24g
Oliwa z oliwek
0.42g
Drożdże
26g
Sól
Notatki
Www
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/6jrtecnmks/