Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
839g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:839g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 500g (W ~330)
Woda: 310g
Drożdże:0.51g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 14g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:839g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 500g (W ~330)
Woda: 310g
Drożdże:0.51g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 14g
Składniki
500g
Mąka
310g
Woda
14g
Oliwa z oliwek
0.51g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/6jor06wiiv/