Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
09-11-2021 15:22
Czas przygotowywania
11-11-2021 15:22
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
58%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:58%
Całkowity czas48
Czas w TO:24
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 613g (W ~380)
Woda: 355g
Drożdże:0.35g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 14g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:58%
Całkowity czas48
Czas w TO:24
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 613g (W ~380)
Woda: 355g
Drożdże:0.35g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 14g
Składniki
613g
Mąka
355g
Woda
14g
Oliwa z oliwek
0.35g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/6c6jbqspuw/