Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
200g
Waga porcji
7szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:200g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 848g (W ~330)
Woda: 526g
Drożdże:0.37g
Sól:: 26g
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:200g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 848g (W ~330)
Woda: 526g
Drożdże:0.37g
Sól:: 26g
Składniki
848g
Mąka
526g
Woda
0.37g
Drożdże
26g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/6bny1qdnkm/